S-a deschis domeniul schiabil din Poiana Brașov. Află cât costă o zi de schi

0
645 vizualizari
views

Din 28 ianuarie, începând cu ora 9.00, s-a deschis oficial sezonul de schi în Poiana Brașov, dar numai pe partea superioară a masivului și pe cele două pârtii de începători, Bradul și Stadion.

În partea superioară, stratul de zăpadă bătătorită măsoară între 15 și 30 de centimetri și toate pârtiile sunt amenajate.

Se va putea schia în zona superioară a pârtiilor Lupului și Drumul Roșu, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia, telescaunul de 6 locuri, precum și pe pârtiile Kanzel, Doamnei și Ruia, cu ieșire în Drumul Roșu, apoi către telescaunul Ruia.

Anul acesta vom plăti mai mult pentru o zi la schi în Poiană. Prin decizia Consiliului Local, tarifele la transportul pe cablu au fost actualizate, cu aproximativ 11%, valoarea acestei actualizării fiind sub rata inflației din luna decembrie. Tarifele variază de la 55 lei o cartelă de 10 puncte pentru adulți, la 720 de lei pentru o cartelă cu 240 de puncte scrie radiobrasovfm.ro

Există și posibilitatea achiziționării unui ski-pass în valoare de 1.250 lei, pentru acces nelimitat timp de zece zile, pentru un adult. Pentru copii, o cartelă cu 10 puncte costă 30 de lei, iar una cu 240 de puncte costă 390 de lei. Copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate la transportul pe cablu.

Ca în fiecare an, există o gamă foarte largă de variante de ski-pass-uri, de la cele cu un număr fix de puncte la cele tip abonament, cu puncte nelimitate, dar cu valabilitate pe zile sau pe ore. Numărul punctelor anulate pentru o călătorie este 6 pentru telegondola Postăvarul, 5 pentru telecabina Kanzel, 4 pentru telescaunul Ruia, câte 2 puncte pentru teleschiul Bradul și un punct pentru teleschiul Stadion.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic