Rezultatele alegerilor locale la Codlea

14
2.047 vizualizari
views

 • Numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in listele electorale din circumscriptia electorala: 11.362
 • Numarul total al voturilor valabil exprimate: 10.889
 • Numarul total al voturilor nule: 461

Lista numarului de voturi obtinute de catre candidatii la functia de primar:

Catalin George Muntean3742

Erwin Albu Vlad – 3281

Calin Ivan – 1884

Robert Stama – 500

Coste Claudia – 339

Remus Alin Bouaru – 311

Bogdan Octavian – 234

Chira Adam Raymond – 177

Dragu Bucur – 145

Tudor Vasile – 139

Marius Moldoveanu – 105

Petrea Ioan – 32

Numarul de voturi pentru fiecare lista de candidati sau de fiecare candidat independent:

PNL-PC – 3094

PDL – 1707

PSD – 1284

PV – 575

PPDD – 547

FDGR – 513

PER – 401

UNPR – 397

UDMR – 223

PRM – 136

PNTCD – 70

PP – 46

PSR – 37

PUER – 30

Cadar Robert Daniel – 290

Vladau Nicolae – 287

Hotareanu Stefan – 160

Tudor Vasile – 140

Carstolovean Ioan – 130

Lupu Ioan – 124

Florea Lucian – 111

Cirstolovean Ioan Florin – 95

Kauntz Volkmar – 67

Cocut Daniel Cristian – 51

Budeanu Mihai Nicolae – 35

Pragul electoral calculat din totalul voturilor valabil exprimate, este de 527.

Au intrunit pragul electoral:

PNL – PC – 3094, 8 consilieri

PDL – 1707, 5 consilieri

PSD – 1284, 3 consilieri

Partidul Verde – 575, 2 consilieri

PP-DD – 547, 1 consilier

Un material de Gabi Paizs

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

14 COMENTARII

 1. DACA SE ADUNA NUMARUL VOTURILOR PRIMITE DE ERWIN SI NUMARUL VOTURILOR ANULATE SE OBTINE EXACT NUMARUL VOTURILOR OBTINUTE DE DOMNUL MUNTEANU,,,,,DOAR COINCIDENTA,,,,,PENTRU CA VOTURILE ANULATE NU AU FOST TOATE PRO ERWIN,,,,,,SPER SA NU INTELEGETI GRESIT ACEST MESAJ,,,,,,,,,,,,,E DOAR O COINCIDENTA

  • Este buna observatia, Emilia, si ai specificat bine, voturile anulate sunt un total de la independenti si partide, nu reprezinta voturile care i-ar fi adus lui Erwin o egalitate cu Catalin Muntean.

 2. În calitate de primar al Codlei țin să mulțumesc celor care mi-au acordat încrederea lor votându-mă. Mulțumesc și celor care nu m-au votat dar au ieșit la vot, respect implicarea tuturor alegătorilor în deciderea viitorului orașului pentru următorii 4 ani. Promit să nu dezamăgesc cetățenii Codlei și să îmi respect cuvântul dat, punând în slujba orașului toată energia și priceperea mea pentru ridicarea Codlei la nivel european. Totodată mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat pentru reușită.

  • Felicitari domnule Catalin pentru rezultatul obtinut. Stiu ca puteti fi un primar foarte bun si sper sa aratati asta in cei 4 ani de mandat. Am si eu o rugaminte la dumneavoastra: sa prezentati cu o transparenta totala ceea ce se face pentru municipiul Codlea si sa comunicati intotdeauna cu cetateanul pentru a evidentia cat mai bine problemele orasului nostru. Multa sanatate si spor in noua dumneavoastra slujba.
   Cu respect,
   Adrian

 3. În sfârşit a venit vremea schimbării la Codlea, după atât de multă bătaie de joc a foştilor aleşi.

 4. Exact cum am prezis pentru binele codlei….a iesit cel mai bun dintre cei care au candidat….felicitari domnul CATALIN sper sa dati un exemplu celor care au incercat sa va discrediteze………. prin fapte caci la urma urmelor faptele ne vor ridica si vor dainui in timp…..sper ca nu am lezat pe nimeni cu ceea ce am scris in alta ordine de idei ……adevarul va ramane adevar chiar daca doare.

 5. Spor la treaba Cataline ! si mare grija cu portocalii din consiliul local ca sint multi si parsivi sa nu faci vre-o gresala sa ajungi la mina lor.

 6. sunt curios de cate ori trebuie sa fie dezamagiti codlenii astfel incat sa ramana acasa in ziua alegerilor , sau cel putin odata la patru ani au si ei parte Live sa vada „vedete” cu cat mai putine haine pe ele si la asta el e capu cand aleg

 7. fara suparare , Eu vad , consider un pimar bun ,pe acela care nu incurca , nu baga bete in roata si e dispus sa lase liber dreptul in afaceri, licitati, etc , daca cineva vrea sa mai deschida o „gainarie” sa nu i se aduca argumente copilaresti folosindu-si statutul , dreptul de a fi primar dat tot de mine si de m-ai multii . scuze………… cred ca cer imposibilul

 8. asta sigur o sa apara ca e de bine . felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wow Domnule primar Catalin incredibil sunte-ti primar nu ne asteptam cum a-ti reusit , tot ca in afaceri :))

 9. Ar fi normal sa se uneasca si la noi PSD-ul cu PNL-ul si asa ar avea majoritate sper sa fie asa cum este in toata tara , felicitari noului primar si mult succes!

 10. Felicitări primarului nostru , cu sinceritatea și francheția care-L caracterizează va ajunge departe , mult succes și cum îmi place să închei orce convorbire ,, DOAMNE AJUTĂ !

 11. Felicitari noului primar. Ca unora ne convine sau nu, trebuie sa recunoastem ca victoria, asa cum e ea, ii apartine.

  Totusi, as vrea ca D-l Muntean sa nu uite un lucru: Sa-si pastreze si pe viitor modestia cu care mereu se lauda (!) si sa nu se bata prea mult cu pumnul in piept pentru aceasta victorie, tinand cont de urmatoarele date, la fel de incontestabile ca victoria sa:

  1) A reusit sa determine abia aproximativ 17% din persoanele cu drept de vot din Codlea sa iasa la vot si sa-l voteze, in ciuda eforturilor sale sustinute, in ciuda intregii campanii electorale, in ciuda calitatilor sale de manager, in ciuda multitudinii de locuri de munca create sau promise, in ciuda incontestabilelor sale abilitati de a accesa fonduri europene, in ciuda tuturor actiunilor intreprinse de asociatia civica ce cu modestie ii poarta numele, in ciuda sprijinului politic si mediatic din partea aliatilor sai din PNL, in ciuda sprijinului incontestabil acordat de codlea-info.

  2) A castigat la o diferenta de DOAR 461 de voturi de principalul sau contracandidat, persoana despre care sustinatorii d-lui Muntean spuneau ca este un traseist politic, un om cu dosare penale, un om cu planuri ascunse, duplicitar si sustinut pe ascuns de diverse partide, un om fara responsabilitati familiale, o persoana care a falimentat nenumarate firme si avand datorii imense la stat sau la primarie, o persoana „penala” cu dosare asemenea, un oportunist, un „gura mare”, un „autovictimizat” etc. etc.
  Daca pentru unii 461 de voturi o sa li se para mult, trebuie sa le reamintesc ca cifra voturilor nule a fost intamplator tot atat, 461, deci, oricum ati lua-o, este o cifra mica.

Comments are closed.