Codlea VOTEAZĂ! Află cine va fi primar!

12
1.990 vizualizari
views

Cum decurge votarea, care este normalitatea, ce nereguli si incidente apar, dar mai ales cine va fi primar, afla impreuna cu noi. Codlea Info va tine la curent cu ultimele noutati. „Totul despre orasul tau”.

De la orele 7:00 oamenii s-au prezentat la sectiile de votare pentru a alege omul potrivit sa conduca urbea. Dimineata, la sectia 17, la Scoala speciala, Gozgar Mariana, unul din reprezentatii rromilor venita cu un grup de votanti, a incercat sa intre in cabina de vot cu acestia sub pretextul ca are acreditare din partea unui ONG sa asiste persoanele analfabete. Observatorii nu s-au lasat intimidati, ANALFABETII pot vota urmand semnele electorale de pe buletinul de vot. Doar orbii pot solicita acest lucru si vor fi insotiti in cabina de presedintele sectiei de votare.

La sectia 7, un cetatean a venit si cu buletinul fiicei, a semnat in locul acesteia si a obtinut buletinele de vot din lipsa de vigilenta  a unui observator.

Codlea votează (VIDEO)

UPDATE: Orele 10:30, la Sectia nr 2 (Scoala Germana) se sta la rand, mai mult de 20 de persoane asteapta sa intre la urne. Se pare ca locuitorii au inteles importanta exercitarii dreptului constitutional de a vota.

La orele 11:00, din 21.181 de persoane cu drept de vot, s-au prezentat la cele 17 sectii de votare un numar de 3208 persoane, reprezentand un procent de 15,15%.

Update: Orele 13:00 – 4978 de persoane cu drept de vot s-au prezentat la sectiile de votare din oras, reprezentand un procent de 23,51%

Orele 15:00 – 6794 de persoane s-au prezentat la urne, in procent de 32,09%.  La acest moment, nu se inregistreaza probleme in sectiile de votare.

Statistic vorbind, ca urmare a numarului mare de participanti, sansele partidelor mici de a intra in CL au scazut, la acest moment exista posibilitatea ca doar 3 partide sa faca parte din noul consiliu: PNL-PC , PSD si PDL.
De asemenea, sansele candidatilor independenti devin extrem de mici, acestora fiind-le necesar un numar mai mare de voturi de cat s-au estimat initial.

UPDATE: Orele 17:00 – 8326 de persoane si-au exprimat votul, reprezentand un procent de 39,33%

UPDATE: Orele 19:00 – 10039 de persoane au votat pana la orele 19:00 , reprezentand 47,42%, Pentru momentul actual, un consilier independent ar trebui sa acumuleze 528 voturi pentru a trece pragul electoral.

La inchiderea urnelor, aproximativ 11.252 de codleni si-au exprimat votul la cele 17 sectii de votare, reprezentand un procent de 53%.

 • orele 22:15, candidatul Calin Ivan este scos din carti, lupta se da intre Catalin George Muntean si Erwin Vlad Albu
 • orele 00:00, au fost numarate voturile la 15 din cele  17 sectii de votare, conduce Catalin Muntean cu o diferenta de aprox. 460. Catalin Muntean are 3304 voturi si Erwin Albu are 2844.
 • orele 00:20, au fost numarate si voturile de la sectia nr. 9, conduce in continuare Catalin Muntean cu o doferenta de 482 de voturi.
 • REZULTAT FINAL:

  1. Cătălin Muntean  – 3737 voturi , 33.22%

  2. Erwin Albu – 3276 , 29.12%

Catalin Muntean PRIMAR la Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

12 COMENTARII

 1. Asa cum era de asteptat pdl-ul pica,bravo domnului Catalin Muntean sper ca la finalul numaratorii sa fie declarat invingator.

 2. concluzie..MITA este la putere,voturile au fost cumparate…pacat de oamenii care s-au vandut..VALORAU mai mult

 3. Nu vreau sa te contrazic poate domnul Erwin ar fi avut mai multe sanse daca ar fi avut puterea financiara a d-lui Muntean,dar cum nu are,domnul Muntean este mult mai potrivit pentru Primaria Codlea.Are potenta necesara.

  • Putearea financiara privata este un argument pentru un primar?
   Nu prea cred. Se zice ca cine are multi bani este mai independent nu trebuie sa se serveasca din bani etc. de la primarie. Dar si din experienta personala pot sa zic ca de obicei cine are mult vrea si mai mult.

  • Asta se va vedea cu timpul. Sper sa comunice cu cetatenii si chiar sa se intereseze de problemele si nevoile lor.

 4. da – da – da EXACT asta o să faca … mă faci să râd … voi l-ati ales , voi o să-l urâți si-o să-l vreți jos DAR treb sa așteptați inca 4 ani :))))

 5. Bravo Catalin era de asteptat sa iesi primar, cu toate ca s-au scris o groaza de prostii despre tine(mita,cumpararea voturilor…etc.),SA ITI AJUTE DUMNEZEU IN MANDATUL ASTA. BAFTA

Comments are closed.