Puterea exemplului este motorul Fundației Rafael

0
920 vizualizari
views

Sute de oameni, copii și tineri, părinți și bunici, au dat curs invitației de participa la evenimentul organizat de către Fundația Rafael în sprijinul persoanelor cu dizabilități, în după-amiaza zilei de vineri, 25 septembrie 2015. Elevi, voluntari sau artiști, sponsori deopotrivă, cu toții împreună, ne-am reamintit că putem servi aceluiași scop și aceleiași cauze. O cauză fără loc de interpretări și benefică în primul rând pentru sine. O îmbogățire sufletească de la care nimeni nu ar trebui să facă rabat nici măcar o zi!

Totuși, fie că vrem să recunoaștem sau nu, pentru mulți dintre noi, persoanele cu dizabilități sunt cel mai probabil oamenii cu care interacționăm o zi, două sau poate trei pe an, pe care îi vedem la târguri sau baluri de caritate și pentru care în cele 3 zile din an ne simțim datori să ajutăm.

Însă pentru persoanele cu dizabilități, cele 3 zile sunt cel mai probabil momentele în care acestea au ocazia să își exprime public aprecierea, a faptului că ne mulțumesc în fiecare zi că le suntem alături. Deloc echitabil, beneficiarii Fundației Rafael o fac într-un ritm și cu o poftă de viață debordante, prin puterea exemplului.

Este un sentiment de insuficiență care îți macină conștiința, atunci când știi că poți face un bine în fiecare zi și îți spui că și mâine este o zi. Să ne aplecăm mai mult asupra problemelor semenilor, ar fi un pas important pentru întreaga comunitate, așa cum a fost și în această zi cu soare în orașul de la poalele Măgurii.

O zi în care toți copiii au alergat pentru cauza fundației. O zi în care pe scenă au evoluat trupe de dans, artiști și soliști care au adus în dar clipe de bucurie. O zi în care nu au contat culoarea politică și convingerile personale. O zi în care am fost OAMENI pentru OAMENI!

Proiectul Fundației Rafael „Pot fi prietenul, colegul sau ruda ta” începe să prindă la public, semn că voluntariatul înregistrează un real progres la toate nivelele.  Doamne-ajută!

DSC_5708 (Copy) DSC_5733 (Copy) DSC_6084 (Copy) DSC_6041 (Copy) DSC_5904 (Copy) DSC_5878 (Copy) DSC_6290 (Copy)Revenim cu galeria foto completă pe pagina de facebook.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic