Primarul Mihai Cîmpeanu a scos pe stradă toți șefii de servicii din primărie

1
3.396 vizualizari
views

Primarul Mihai Cîmpeanu a ieșit pe stradă cu toți șefii de servicii din Primăria Codlea pentru ca aceștia să poată observa în teren diferite situații și probleme pe care le are de rezolvat municipalitatea.

Primarul Mihai Cîmpeanu consideră că discuțiile la fața locului sunt benefice și mult mai importante ca evaluările făcute într-un birou. Nu este pentru prima oară când primarul și șefii de servicii iau Codlea la pas în noua administrație a municipiului Codlea. Nu au lipsit nici viceprimarul și nici administratorul public al orașului.

”Cum este posibil să ai pe trotuar o gură de canal în care dacă nu cazi, să te poți împiedica să îți rupi gâtul?” (vezi foto de mai jos). Toate aceste probleme trebuie rezolvate urgent, a spus Mihai Cîmpeanu.

De asemenea, Mihai Cîmpeanu a avut un schimb de opinii cu mai mulți cetățeni, cărora le-a ascultat sugestiile, pe care șefii de servicii le-au notat în funcție de serviciul căruia se adresează.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. dar ce ,aia nu erau din codlea ??…saracii nu cunosteau orasul si i-a scos primarele pe langa primarie …dupa ce-au servit masa la kaufland ,asta in loc de siesta!!!….poate nu stie dl primar ca s-a terminat campania electorala…foarte bine ,sa vada si locuitorii cui platesc salarii de zeci de mii de lei din taxele si impozitele lor…poate ajung si in malin…

Comments are closed.