Primăria Codlea va fi digitalizată! Orice informații, acte sau documente, vor fi transmise într-un sistem electronic

0
1.064 vizualizari
views

Începând de anul viitor relația cu publicul din cadrul Primăriei Codlea se va schimba radical. Cetățeanul nu va mai fi nevoit să ajungă la primărie sau să stea la cozi, să solicite informații sau eliberări documente. Toate acestea se vor putea face într-un sistem complet digitalizat.

În acest sens se va pregăti și personalul administrației. Anunțul a fost fcut de către primarul Mihai Cîmpeanu.

”Primăria Codlea va fi complet digitalizată. În acest mandat cetățeanul va avea acces oricând, din orice colț al lumii, la informațiile de care are nevoie! Indiferent de problema pe care o va avea de rezolvat, nu trebuie să mai bată drumul până la primărie!
Am început instruirea funcționarilor publici pentru digitalizarea primăriei. Sistemul va fi implementat în cadrul UAT Codlea la începutul anului viitor. Până atunci vom pregăti personalul administrației pe toate compartimentele. Acesta este un sistem în care cetățeanul va putea depune orice solicitare către primărie fără să trebuiască să se mai deplaseze la sediul administrației și pe care o va putea urmări tot timpul până la finalizare. Este primul sistem de digitalizare din județ. Am toată încrederea că angajații primăriei vor reuși să se familiarizeze cu noul sistem de lucru, astfel încât primăria să devină foarte eficientă în relația cu publicul.”

Vom reveni cu noi informații.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic