S-a oprit pe marginea prăpastiei după ce a mers cu mașina pe două roți

4
1.477 vizualizari
views

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut în ziua de 18 iunie, pe DN1, la Dealul Câinelui pe sensul de coborâre. Șoferul care conducea un VW Bora, angajat în depășirea unui autoturism și a unui autotren, a vrut să facă o manervră de revenire din cauza faptului că din sens opus venea o mașină. Șoferul a tras de volan și a călcat frâna, însă din cauza vitezei și a lipsei de experiență, mașia s-a izbit de partea laterală a autotrenului, după care s-a ridicat pe două roți, fiind aproape să se răstoarne. Ca prin minune, povestește șoferul celuilalt autoturism, mașina  VW BORA a revenit pe asfalt și a trecut pe contrasens, unde șoferul acesteia a oprit la un pas de râpă.

La fața locului a venit un echipaj de poliție pentru efectuarea cercetărilor și SMURD-ul pentru a prelua ocupantul din dreapta al mașinii VW Bora, o femeie, care avea leziuni puternice la braț și umăr din cauza impactului cu TIR-ul. În mașină se mai afla un copil care nu a pățit nimic.

Șoferul TIR-ului spune că nu avea viteză, cel mult 80 km/h, iar șoferul celuilalt autoturism aflat în spatele TIR-ului, spune că era deja ieșit cu roțile din stânga mult peste axul drumului pentru a se angaja în depășire când, dintr-o dată, a apărut din spate mașina condusă de șoferul cascador. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

DSC_0001 (Copy) DSC_0003 (Copy) DSC_0006 (Copy) DSC_0007 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Buna ziua inainte de publicarea acestui articol ar
  fi trebuit sa luati informatii de la dnii politisti care au sosit la locul accidentului. Informatiile publicate sunt total false, pentru lamuriri adresati-va domnilor politisti.Sper ca pe viitor sa tineti cont de acest sfat sa nu mai faceti afirmatii neadevarate despre persoane .Soferul acuzat in acest articol este de fapt victima!Informati corect cititorii!!!

 2. Buna ziua .Informatiile din acest articol sunt total neadevarate pe viitor luati informatii de la ofiterii de politie.Inormatiile din acest articol sunt total false , soferul teribilist este de fapt victima in acest accident pentru informatii reale adresati-
  va domnilor ofiteri! Sper sa tineti cont de acest sfat sa nu mai „teribilizati „persoane fara sa aveti informatii reale.

 3. Buna ziua!
  Inainte de publicarea acestor articole ar fi bine sa va informati de la. agentii de politie care sunt la fata locului. Informatiile din acest articol sunt total eronate. Soferul „teribilist ” din acest articol este de fapt victima pentru informarea corecta a cititorilor dv.informati-va de la agentii prezenti l a fata locului nu aduceti insulte nejustificate. Sper ca pe viitor sa tineti cont de acest sfat!

 4. Nu stiu cum puteti scrie astfel de aberatii . Nimic din ce ati scris nu e asa cum s-a intamplat.
  Daca faceti asta la fiecare stire este clar.
  Consider ca daca nu stii ce si cum s-a intamplat nu te baga ,nu comenta .
  Cereti informatii domnilor politisti .

Comments are closed.