Mihai Cîmpeanu: Dacă vremea ne ajută, în două zile terminăm asfaltarea pe DN1

0
1.255 vizualizari
views

Primarul municipiului Codlea a declarat în cursul zilei de luni, 28 iunie, că dacă vremea va fi bună, cel târziu miercuri lucrările de asfaltare pe DN1, tronsonul de la intrare în Codlea și până la giratoriul de la Kaufland, se vor finaliza.

Atât primarul cât și administratorul public al orașului, Ciolan Ștefan Octavian, se arată mulțumiți de operativitatea firmei care a refăcut partea carosabilă și de timpul scurt în care aceștia au turnat covorul asfaltic. În acest moment, trei din cele 4 benzi sunt asfaltate. Mai mult de atât, edilul spune că vor fi reabilitate toate ”capcanele” sesizate de către participanții la trafic, aflate pe raza municipiului.

Ținem cont de toate sugestiile și suntem atenți la sesizările cetățenilor în privința drumurilor, dar și a zonelor pietonale. Spre exemplu, la intrarea în Promenada Codlei am turnat covor asfaltic în acea porțiune în care s-a desprins sau a dispărut piatra cubică. Sper ca în cel mai scurt timp să nu mai trebuiască să ocolim gropi” , a spus primarul Mihai Cîmpeanu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic