Mihai Cîmpeanu: ”Am reziliat contractul de execuție a creșei de stat, vom relua licitația”

2
1.396 vizualizari
views

Contractul de execuție privind construcția creșei de stat din municipiul Codlea a fost reziliat. Deși vorbim despre un proiect mult așteptat de părinții celor mici, se pare că investiția va mai întârzia un timp.

Potrivit declarației primarului Mihai Cîmpeanu, proiectul nu se mai încadra în finanțarea inițială pentru că s-au întâmpinat probleme la studiul geotehnic. Se pare că cine a făcut acest studiu l-a executat într-un birou, iar realitatea din teren a fost cu totul alta, motiv pentru care administrația a fost nevoită să rezilieze contractul de execuție și să reevalueze costurile, urmând să scoată din nou la licitație construirea creșei, de această dată cu noul studiu geotehnic.

Primarul Mihai Cîmpeanu spune că își asumă această greșeală. O astfel de situație de întârziere a fost întâlnită și la construcția sălilor de sport, însă în privința construcției creșei de stat primarul se arată optimist. Proiectul va fi încărcat pe SICAP și în vara acestui an speră ca firma care va câștiga să se apuce de treabă. Doar recunoscându-ne greșelile și învățând din acestea, putem evolua și câștiga totodată încrederea ca administrație, a explicat Mihai Cîmpeanu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Ne pare rau dle primar, scuzele nu tin de cald,pardon de creșă..normal ar fi ca direcția de dezvoltare și urbanism din primărie să plece ,sau să se desființeze…cum au urmărit investiția și executantul dacă acum la atâția ani de la începerea lucrărilor le luati apărarea??..numele și prenumele salariaților din primărie care aveau ca sarcina urmărirea acestui obiectiv…nu tolerați incompetența și delăsarea în primărie…sunt platiti din taxele și impozitele codlenilor….

  2. Nu tolerați incompetența….V.am votat pentru ca ati părut a fi inteles acest lucru in campanie….Nu pot sa spun a cui este greșeala…dar dacă asa frumos va asumati greșeala ar trebui să ne spuneți și cine se face vinovat de aceasta si sa vedem masuri luate în legătură cu acest lucru….Dacă nu sunt măsuri luate inseamna ca va asumati in totalitate si atunci e vina dv.Extrem de simplu….Acoperirea angajaților va face direct vinovat de rezultatele muncii lor.

Comments are closed.