Mica de la Abracadabra a murit

1
996 vizualizari
views

Tânăra, în vârstă de 31 ani, pe care cu siguranța o știți din emisiunea pentru copii ABRACADABRA, s-a stins în urma unei ciroze astăzi, 14 martie, în jurul orelor 16.  Michaela Niculescu va rămâne mereu prezenta în inimile copiilor acelor ani.

Vestea este cu atât mai nefericită cu cât tatăl său a spus că ieri a dat semne că se simte mai bine, după ce a ieşit dintr-o comă de 40 de ore. Boala sa, aflată într-un stadiu avansat, i-a afectat şi alte organe din corp, şansele de supravieţuire fiind minime. Tânăra a aflat de aproape un an că boala sa era într-un stadiu avansat, dar ea nu le-a spus celor din familie că suferă de ciroză, menționează adevarul.ro

Cunoscută în showbiz cu numele de Mica, de la Abracadabra, tânăra a ales însă un alt destin profesional. Ea a preferat să facă Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. Mica a terminat două doctorate la Oxford şi Viena. „A fost decizia mea să nu continui. Ruxandra Ion chiar mi-a reproşat, ca o mamă, când ne-am văzut ultima oară, că n-am continuat pe acel drum. Nu-mi pare rău, pentru că am altă vocaţie. Cânt foarte mult, chiar sunt pe cale să-mi fac o formaţie“, spunea Mica.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.