Mărturia unui bătrân: „De douăj` de ani o aștept și nu credeam că mai apare”

0
1.048 vizualizari
views

De douăj de ani o aștept și nu credeam că mai apare. Am zis că mor și n-o să mai apuc s-o văd vreodată!

Prin viața lui `nea Sârbu s-au petrecut multe lucruri, ne povestește acesta din fața casei unde locuiește pe strada Plevnei. Prin `71 a fost primul, el cu vecinul său, care au tras canalizare pe stradă și apoi s-au legat la ea și ceilalți vecini. Anii au trecut cu repeziciune, mai mult de 40 adunați într-o viață de om, însă de prin 95, de când li s-a promis că strada lor va fi asfaltată au tot așteptat. Atât de mulți oameni în tot atâtea case de pe strada Plevnei, plătitori și ei de taxe și impozite ca oricare, și-au dus viața în praf și noroi la propriu, în vreme ce alte străzi erau mereu reasfaltate. Și frustrarea a crescut când a fost asfaltată strada spre Mălin, că de acolo veneau voturile, spune cu năduf nea Sârbu. Pe noi ne-au uitat de fiecare dată! Acum am trăit să o văd și pe asta…

Departe de a fi un material  de propagandă, actuala administrație a reușit în ultimi 3 ani să asfalteze mai multe străzi din oraș care nu au văzut niciodată asfalt. A venit și rândul Plevnei, unde trotuarele cu borduri noi sunt aproape finalizate, urmând să se toarne covoru asfaltic în cel mai scurt timp.

În primăvară vor urma străzile Negoiu, Izvor, etc, în cartierul de vest, vitregit de vreme și aleși ai timpurilor trecute.

(VIDEO) Mărturia lui nea Sârbu

nea sarbu strada plevnei (Copy)

Click pe imagini pentru a se mări!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic