ISU a pus sigiliu pe Clubul Rockstadt din Brașov

0
947 vizualizari
views

Inspectorii ISU au pus sigiliu în dimineața zilei de 13 noiembrie pe clubul Rockstadt din Brașov. Conform declarației purtătorului de cuvânt al ISU, la ora la care s-a efectuat controlul în club se aflau aproximativ 400 persoane, în condițiile în care capacitatea clubului este de 180 persoane.

Pe pagina de facebook a clubului este postat următorul mesaj: Prieteni! Ne cerem scuze fata de voi , dar aceasta este realitatea! Desi sala noastra are toate dotariile pentru a petrece in siguranta , aseara am depasit limita admisa de ISU!
In aceste conditii , o perioada, speram noi -scurta, clubul Rockstadt are activitatea suspendata! Vom incerca sa mutam o parte din activitate la Kruhnen Musik Halle!
Vreau sa va spun doar atat : de cand am inceput aceasta activitate , am fost condus de dragostea pentru muzica rock si de bucuria pe care am putut sa o vad pe fetele voastre la concertele organizate de noi! Vreau sa stiti ca desi in fata legii am gresit, pentru voi am facut toate eforturiile sa va aflati in siguranta cand ati trecut pragul clubului nostru!
Cu siguranta din aceasta situatie vom iesi mai puternici!
Cu durere in suflet,
Dan
Ps. Va rog sa pastram decenta, singurii vinovati suntem noi!

rockstadt rockstadt_bar

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic