Inițiative în sprijinul HoReCa și a recuperării marilor averi care nu pot fi justificate

0
214 vizualizari
views

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist au continuat seria ședințelor organizate în țară și joi s-au reunit la Brașov, întâlnire organizată de filiala locală a PUSL și de Ana Loredana Predescu, deputat PUSL de Brașov și lider interimar al organizației județene.

Discuțiile s-au concentrat, pe lângă inerentele probleme de natură administrativă, pe sprijinirea inițiativei legislative cetățenești privind „recuperarea de către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate”, până în prezent fiind strânse în cadrul campaniei organizate de PUSL peste 22.000 de semnături de susținere.

Membrii BEx au discutat și despre proiectele legislative și politice ale partidului, care urmează să fie promovate.

Un alt subiect important pe agendă a fost o dezbatere la care au participat reprezentanți ai PUSL și antreprenori locali, cu accent pe specificul zonei, respectiv HoReCa, în cadrul căreia s-a discutat despre problemele actuale cu care aceștia se confruntă.

 „Am analizat, cum obișnuim, stadiul îndeplinirii hotărârilor anterioare și ne-am informat reciproc în legătură cu proiectele legislative și politice pe care urmează să le promovăm. Un punct distinct al ordinii de zi a fost alocat dezbaterii problemelor reale cu care se confruntă antreprenorii și agricultorii din zonă, acestea fiind două categorii profesionale cărora PUSL le acordă mare atenție. Le mulțumesc doamnei deputat Ana Loredana Predescu, președintele interimar al Filialei, și colegilor umaniști brașoveni pentru modul în care au contribuit la reușita întâlnirii noastre”, a transmis deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic