Înecate cu premeditare în pârâul Vulcăniţa

4
1.075 vizualizari
views

Drama lor a fost descoperită în dimineaţa zilei de 15 aprilie de către pompierii SVSU Codlea, care le-au găsit înecate în apa pârâului Vulcăniţa. Ce om, cât de hain, poate să se dedea la un asemenea gest dupa anii întregi în care au împărţit acelaşi spaţiu al locuinţei?

Contrar oricărei idei pe care v-aţi format-o până la acest moment, nu este decât drama a 3 frigidere aruncate în apa Vulcăniţei, sub podul din cart. Centrul Civic.  Însă impactul trebuie maximizat pentru a trage un semnal de alarmă! Frigidere, saltele, dormeze, resturi menajere şi chiar şi un dulap. Pompierii SVSU au intervenit pentru degajarea albiei pârâului. Este inadmisibil ca într-un oraş civilizat să îţi arunci salteaua sau frigiderul în albia unui pârâu. Desfăşuram atâtea campanii de informare şi constientizare a riscurilor la care ne expunem prin poluare. Copiii noştri participă la activităţi de înfrumuseţare şi curăţare a zonelor verzi… Şi cu toate acestea, încă mai există ,,criminali” ai mediului înconjurător! Până când?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Pana cand? Pana cand vom intelege cu totii ca viata este una singura, iar modul in care traim depinde numai si numai de noi.
  Obsedant vrem mai mult de la oricine si aproape niciodata nu vrem mai mult de la noi insine.
  Asta NUeste constructia umana, asta e egoism si pacatul in care am cazut, adica de a cere fara a da!
  Cand vom fi capabili in a instaura echilibru intre aceste doua actiuni: a da si a cere, atunci nu ne vom mai permite sa credem ca „merge oricum”.
  Retorica curata: CAND ??????????

 2. Omul nu este motivat ,daca primea o contravaloare pe el poate il ducea la un centru de colectare

 3. Se cheama simplu NESIMTIRE…nu e nici lipsa motivatiei, nici pacat…oamenii sunt pur si simplu nesimtiti. Din aceleasi motive se rup florile, se arunca mizeria pe trotuare…din nesimtire

 4. La Codlea ar trebui sa existe un centru de colectare ptr asemenea rebuturi.Primaria ar trebui sa ia atitudine si sa incerce sa se implice mai mult si in privinta aceasta.Mi-se pare inadmisibil ca un oras ca,Codlea sa fie o groapa de gunoi.Vrem civizlizatie nu nesimtire.

Comments are closed.