Încep lucrările edilitare pe străzile Coastei, Cărării și Pietrei

1
1.213 vizualizari
views

În data de 12 martie s-a predat amplasamentul către SC Morani SRL, care a primit ordin de începere a lucrărilor pentru data de 20 martie. Astfel, vor fi demarate lucrările la rețeaua de canalizare menajeră, se arată într-un comunicat oficial pe site-ul www.primaria-codlea.ro

Acestea vor fi efectuate pe strada Cărării, strada Pietrei și strada Coastei, astfel:
315 metri liniari – Strada Cărării
94 metr5i liniari – Strada Pietrei
365 metri liniari – Strada Coastei, prin extindarea rețelei de canalizare menajeră din strada Cetății, prin Aleea cu trepte, care ajunge în capătul străzii Coastei.

Durata maximă de execuție a lucrărilor este de 4 luni.

Situația în zonă se prezintă în felul următor:

Aceasta este o prima etapă realizată din fondurile administrației locale. La finalizarea lucrărilor privind canalizarea, APA Brașov va realiza lucrările pentru rețeaua de apă prevazută în masterplanul pe 2013 începând cu luna mai. Lucrări efectuate din fonduri europene. Va urma o perioada de 6 luni conform instrucțiunilor tehnice pentru așezarea (tasarea) naturală a pământului. Iar în 2013, se va realiza asfaltarea celor 3 străzi.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Alti fac autostrazi in 4 luni,si noi ne chinuim sa facem aproape 800 de metri de stradute!!!!!!!!asta da performanta.ce ne miram,suntem in Romania doar,nu?????

Comments are closed.