Grav accident rutier între Codlea și Ghimbav

3
3.498 vizualizari
views

O mașină marca Skoda Octavia s-a făcut praf! Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN1, în după-amiaza zilei de 15 septembrie, în jurul orelor 14:45, între localitățile Ghimbav și Codlea. Șoferul autoturismului Skoda s-a angajat în depășirea unui autobuz, trecând peste linia dublă continuă, povestesc martorii. La revenirea pe banda a doua de mers în sensul de deplasare către Codlea, șoferul a pierdut controlul volanului și a zburat prin parapet, s-a izbit de arbuștii din șanț, după care s-a răsturant cu roțile în sus. În mașină nu se mai aflau alte persoane.

La fața locului au venit două echipaje de poliție și SMURD-ul, pentru a acorda primul ajutor victimei. Nu se cunoaște deocamdată starea acesteia. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

DSC_0029 (Copy) DSC_0030 (Copy) DSC_0039 (Copy) DSC_0046 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Mai zilele trecute , postam un comentariu referitor la cum se circula in tara noastra si chiar in judetul nostru . Din pacate am avut si am dreptate , cei mai multi din conducatorii auto tineri ori au luat carnetul cu branza sau euroi , ori atunci cand se vad la volanul unei masini cat de cat mai ca lumea , intra in transa , sunt ca hipnotizati. Asta din pacate se vede cel mai bine pe holurile morgilor si spitalelor !!.

  2. […] au venit două echipaje de poliție și SMURD-ul, pentru a acorda primul ajutor victimei, potrivit codlea-info.ro. Nu se cunoaște deocamdată starea acesteia. Cercetările continuă pentru stabilirea cu […]

Comments are closed.