Fața nevăzută a lucrurilor este în fața noastră

3
1.162 vizualizari
views

N-am să bat câmpii cu vreun editorial propagandist, am să îmi exprim insuficiența prin toți porii semenilor mei care, mai mult sau mai puțin, ar trebui să fie mândri că sunt români. Este sentimentul care m-a încercat în ziua de 10 noiembrie, zi de salariu pentru majoritatea codlenilor mei, zi în care mi-am reamintit că suntem un popor atât de sărac după 25 de ani.

Coada din imagine nu este o preluare din diaspora la secția de vot, nici coada la carne sau legume proaspete. Este insuficiența acelei categorii sociale care abia așteaptă ziua de salariu să scoată banii din bancomat pentru că au datorii, iar creditorii nu așteaptă. Sau pur și simplu pentru că nu mai au ce pune pe masă de la un salariu la altul. Este imaginea deznădejdii într-o țară în care ridic privirea pentru a citi sloganuri și promisiuni de 25 de ani…

mandru ca sunt roman

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. Nu vad relevanta.Poate unii din acei cetateni la coada au 30 de mil de retras.

  S-au ai stat tu sa vezi cat scoate toti de pe cont?
  In codlea cred ca sunt cel putin 10 discoteci de manelarie care se umple in fiecare weekend si da lumea cu fara numar. Deci eu zic ca o duce bine lumea.

  Daca pa ei nu ii intereseaza soarta lor de ce m-ar interesa pe mine ? E simplu.

 2. Cred ca jumate din ei nici nu au auzit de plata cu cardul. Sau fac cumparaturi de la anumite magazine care au suma minima obligatorie, fara de care nu poti face plata cu cardul. Sau poate e lipsa de inspiratie a domnului Ovidiu Stan.
  Dar pe langa cei care sunt in manelarii sunt si oameni saraci.
  Apreciez gestul de a scoate in evidenta acest lucru.

Comments are closed.