Echipa Codlea-Info acreditată la Romanian Music Awards 2011

1
1.019 vizualizari
views

“Romanian Music Awards este un eveniment cu traditie al industriei muzicale romanesti. in fiecare an au urcat pe scena artisti deosebiti care au oferit publicului momente de exceptie. Faptul ca piesele artistilor romani au trecut granitele tarii, reusind sa devina hit-uri in cele mai importante clasamente europene a pus in evidenta potentialul pe care il avem si ne-a motivat sa ne autodepasim in fiecare an. Fiind organizat la standardele unui festival international, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicala romaneasca maturizata si momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Romanian Music Awards 2011 se desfasoara anul acesta in Brasov, vineri, 16 septembrie. Competitia va avea 14 categorii muzicale unde vor concura cele mai bune piese romanesti. Evenimentul va fi prezentat de Cosmina Pasarin si Puya.

La evenimentul care este organizat de Music Channel cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Brasov si al clubului Kasho este acreditata si echipa Codlea-Info care va fi prezenta la eveniment si vă va  prezenta cele mai importante momente a acestui eveniment din judetul nostru .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Romanian Music Awards este un eveniment extrem de important si nu putem decat sa ne bucuram ca echipa Codlea-Info a obtinut acreditarea pentru a participa anul acesta la spectacol.

Comments are closed.