Doar câteva zile se mai fac înscrieri la Școala Profesională Germană Kronstadt

3
1.290 vizualizari
views

Începând din această toamnă, la Brașov va lua ființă o școala profesională germană pentru pregătirea tinerilor. Este vorba despre învățământ profesional tehnic de stat inițiat de Clubul Economic German (DWK), în parteneriat cu Colegiul Tehnic Mircea Cristea.

Prima școală de acest gen din țară va avea o capacitate de 228 de locuri, urmând ca absolvenții să lucreze în companiile germane de profil, cu specializarea operatori de maşini cu comandă numerică şi mecatronică. Aceștia vor primi și burse, fiind remunerați cu 400 lei/lună.

Durata studiilor este de 2 ani, diplomele sunt recunoscute atât de Ministerul Educației din România, cât și de partea germană, atestatul fiind valabil în toată comunitatea europeană. În primul an programa va conține 60% practică și 40% studiu, iar în al doilea an 75% practică și 25% studiu.

Protocolul este semnat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, Clubul Economic German şi următoarele companii: Schaeffler România S.R.L., DTR Dräexlmaier Sisteme Tehnice România SRL, Stabilus România SRL, Caditec SRL, PREH Romania SRL, Continental Automotive Romania, Rolem SRL, Hutchinson SRL, Premium Aerotec SRL și Primaria Municipiului Brasov.

Formularele de înscriere pot fi găsite la adresele de internet de mai jos sau la secretariatul Colegiului Tehnic Mircea Cristea.

Str. Turnului nr. 3 – Brasov

Tel/Fax 0368.436.159 , 0268.505.863
Mail: office@spgk.ro ; office@dwk.ro

www.scoalaprofesionalagermanakronstadt.ro

www.mirceacristea.ro www.dwk.ro

http://www.facebook.com/ScoalaProfesionalaGermanaKronstadt

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. imi doresc sa fac si eu scoala ,dar nu mai am varsta si sunt somera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.