DN1, tronsonul din fața Primăriei va fi redat circulației

1
948 vizualizari
views

Lucrările pe tronsonul DN1, porțiunea dintre strada Nouă și LIDL va fi redat circulației în zilele următoare. După introducerea sistemului de apă-canal, strada a fost compactată și asfaltată, urmând să fie realizat sensul giratoriu.

Gurile rele spun că nu s-a putut proceda la demararea lucrărilor sensului giratoriu chiar de vineri, 23 octombrie, întrucât urma să treacă o coloană oficială cu președintele țării. Să sperăm că la începutul săptămânii viitoare locuitorii din cartierul Hiroșima vor scăpa de vacarmul traficului deviat.

DSC_0253 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. mai lasati-o p-asta cu Presedintele !!!…acum saracu el e devina ca nu s-a terminat lucrarea !!!…de batutul apei in piua de ceva luni la modernizarea zonei ,tot Presedintele e de vina ?????….apropo se apropie ZIUA DE 31.10.2015!!!!….ca aia de 15.07.2015 a trecut de mult !!!!..sper ca pe 08.12.2015 sa poate canta TUDOR GHEORGHE !!!…nu de alta dar ma tem ca nu vor putea iesi spectatorii din sala !!!..oare de ce ???….pai nu se pot deschide usile ….!!!!!!!!!!…sunt doua variante unua sa-i lungim picioarele piticului si a doua sa-i taiam ……..
    -ba trotuarul e mai sus decat tocurile usilor …trebuie sa taiem usile ca la metrou…sau sa coboram cu trotuarul !!!!!…sau?…sau??…sa ridicam casa de cultura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….

Comments are closed.