Dezamăgire în sportul codlean, CSM și-a sacrificat junioarele voleibaliste

5
941 vizualizari
views

Nu poate exista dezamăgire mai mare ca atunci când nu ți se recunosc meritele.

Junioarele voleibaliste ale Clubului Sportiv Municipal Codlea sunt pe cale să rateze participarea la turneul semifinal care se desfășoară la Baia Mare. Echipa de fete ar fi trebuit să plece în dupa-amiaza zilei de 18 martie pentru a ne reprezenta la nivel național orașul, însă conducerea CSM a transmis că nu are banii necesari pentru a le susține pe fetele noastre.

Cum s-a ajuns în această situație?

După ce timp de 1 an fetele au muncit pentru a se clasa pe un loc care să le permită calificarea la turneul semifinal, munca acestora este brusc spulberată pe motivul că nu sunt bani. CSM-ul este la fundul sacului pentru că nu au fost alocați la timp banii de la buget, ultimii bani fiind cei pentru plata salariilor CSM-istilor. Am aflat că abia ieri au fost alocate sumele bugetate pe 2014, însă chiar și așa, performanțele  junioarelor ar fi trebuit tratate cu un deosebit interes, căutându-se alternative astfel încât fetele noastre să poată evolua la Baia Mare.

Costurile estimate pentru participarea echipei CSM Volei sunt de 6000 lei.

CSM Codlea Volei (31)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Bine ca exista bani de la buget pentru tot felul de evenimente sportive care nu aduc cine stie ce plus Codlei si pentru aceste fete nu se poate … rusinica !

  2. rusinee…munca altora se duce de rapa…mai bine distrugem decat sa intretinem ce avem deja…

  3. MAI BINE SE DUC COPII LA SCOALA SAU LA GRADINITA CU BANII CETATENILOR (LOGANUL ALB DE LA PRIMARIE) DECAT SA AJUTAM ACESTE FETE CARE MUNCESC SI PLATESC SI FAMILIILE LOR IMPOZITE. CONDUCATORI AI ORASULUI….REVENITI-VA

  4. de ce nu ajuta cei vare se dau mari ca au tot felul de ong-uri? va da-ti mari cu alte tampenii

Comments are closed.