Cinci fetițe talentate din Codlea, locul 1 pe județ la CSSD Brașov

0
847 vizualizari
views

Cinci fetițe talentate din municipiul Codlea au obținut locul 1 în cadrul competiției Cupa Școlilor la Street Dance, secțiunea gimnaziu, faza județeană, fiind apaludate pentru prestația lor de către toată suflarea prezentă la Centrul Cultural Reduta.

Larisa, Lorena, Alexia, Sorana și Denisa, membri ai Anturaj Kids, au avut cea mai bună evolutie din județ, iar acum se pregătesc pentru faza naționala ce se va desfășura la Bistrita pe data de 29 martie. Fetițele muncesc în aceasta formulă de aproximativ 5 luni, îndrumate de Paula& Kaloe de la Anturaj Crew. Patru dintre acestea sunt eleve la Sc. Gimnazială 3, iar Denisa învață la Liceul Teoretic.

anturaj kids2

Anturaj Kids nu este singura trupa de street dance din Codlea  care a urcat pe podium. Locul 3 a fost ocupat de alte 5 fetițe de la Sc. Gimnazială nr 2, îndrumate de Ciki Ioana,  de asemenea membru Anturaj Crew.

Așadar, avem locul 1 și locul 3 la gimnaziu, iar lucurile nu se opresc aici. Anturaj Crew reprezentând Colegiul Tehnic Simion Mehedinți a obținut locul 3 la secțiunea licee, calificându-se de asemenea la faza națională.

Iată că pepiniera „kids” a celor de la Anturaj Crew începe să dea roade și nu putem decât să ne mândrim cu acești copii și tineri talentați, să îi încurajăm și să îi susținem în eforturile lor, iar pentru că pe 29 Codlea va fi reprezentată la Bistrita prin aceștia, persoanele sau firmele care doresc să susțină financiar sunt binevenite.

Reamintim cititorilor noștri că anul trecut transportul celor de la Anturaj Crew a fost asigurat de Galli Gall (Peneș).

Anturaj Kids CSSD (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic