CONNECT-R a concertat la Zilele Orașului Ghimbav

2
2.104 vizualizari
views

În cea de a doua zi a evenimentului Zilele orașului Ghimbav, Connect-R împreună cu trupa sa de dansatori a urcat pe scena special amenajată pentru aceste zile. Hitul anului ,,Vara nu dorm” a fot cântat de două ori la cererea publicului, dar și piesele care l-au consacrat pe artist, începând din 2009, au fost foarte apreciate de tinerii extaziați de prezenta vedetei.

Galerie Foto

Click pag 2 pt a vedea toată galeria

Connect-R – Vara nu dorm (LIVE)

Vizitați pagina noastră de Facebook

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. + standul bibliotecii orasenesti ghimbav : Salix Creativ care a ,, scos ,, ,,biblioteca dintre ziduri,, prin bunavointa Fundatiei Bill & Melinda Gates care finanteaza Programul National Biblionet avand copartener Primaria orasului Ghimbav. 🙂 utilizatorii bibliotecii au promovat orasul ghimbav aratand comunitatii creatiile lor. florina grosu bibliotecar ( prezenta in data de 30.06.2012 intre orele 13,45 _ 18,30 cu standul bibliotecii asezat paralel cu soseaua Cristianului si avand scena in fata.)

  2. Frumos,mi-ar si placut sa fiu si eu acolo dar nu am stiut ca va canta Connect-R.Oricum a fost minunat pentru cei care se aflau acolo.

Comments are closed.