Codleni, vi se pregătește ceva!

1
1.203 vizualizari
views

DSC_0199 (Copy)

Cu siguranță luna decembrie este una dintre cele mai frumoase luni din an. Românul se pregătește pentru sfânta sărbătoare a Crăciunului și învață să fie mai bun, mai curat, mai omenos. Încă de la finele lunii noiembrie, administrația s-a gândit să ofere locuitorilor un program de activități prin care să marcheze principalele momente ale acestei perioade și totodată să ajungă mai aproape de sufletul greu încercat al codleanului năpăstuit de lipsa apei, a gazului, uneori a curentului electric, în general a perioadei de tranziție.  Și cum intrăm în perioada în care ne vom spune: cele rele să se spele, cele bune să se adune, am adunat câteva informații referitoare la pregătirile de sărbători. Orașul este îmbracat în straie de gală, steagurile tricolore fiind arborate pe fiecare stâlp pe DN1, conferind parcă acel sentiment de mândrie națională, iar elementele decorative cu steluțe așteaptă numărătoarea inversă.

Duminică, toți codlenii prezenți la amiază în jurul orelor 12:30, în zona Str Laterală – intersecția cu Strada Lungă, vor putea admira parada pregatită în acest an de Ziua Națională a României, element inedit în procesiunea de celebrare a zilei românilor. Coloana se va deplasa până la troița din centru, unde începând cu orele 13:00 vor fi depuse coroane de flori, fiind oficiataă și o slujbă de pomenire.

Urmează invitația la Casa de Cultură cu intrare gratuită, loc în care vom putea urmări spectacolul ,,Hai să întindem hora mare,,…

Atât pentru data de 1 decembrie. Însă nu pentru perioada sărbătorilor, pentru care vom reveni cu un calendar de activități. Vă putem spune în premieră că luminile de iarnă și bradul de Crăciun se vor aprinde în data de 7 decembrie, în cadrul Galei Premiilor de Excelență Codlene, aflată la cea de a doua ediție. Revenim cu detalii pe 2 decembrie.

 

La mulți ani tuturor românilor!

DSC_0194 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.