Ce au aflat politiștii la ședința cu administrația locală

3
1.385 vizualizari
views

În urma ședinței desfășurată în cursul dimineții de luni, 31 martie ora 10:00, ședință la care a fost convocat întreg personalul ce își desfășoară activitatea în cadrul politiei locale Codlea, administrația a dorit în primul rând să cunoască problemele cu care se confruntă agenții și să stabilieasca o listă de priorități în prevenirea și combaterea activităților ilegale pe raza municipiului Codlea.

Ședința este prima de acest gen după foarte mulți ani, declară surse din interiorul aparatului de ordine publică locală. Faptul ca administrația actuală dorește să se implice în mod direct prin consultarea individuală și de grup a lucrătorilor din cadrul politiei i-a surprins până și pe agenți. Primarul Cătălin Muntean și viceprimarul Urdea Virgil, prezenți la ședință, au vrut sa cunoască pe de o parte care sunt deficientele din poliție și problemele cu care se confruntă acestia, iar pe de altă parte să găsească soluții prin adoptarea de măsuri imediate, astfel încât munca polițistului în teren să fie vizibilă.

Au fost stabilite de asemenea strategii de lucru pe termen mediu și lung și, cel mai probabil, va fi adoptat și un plan de investiții. Pe înțelesul cetățeanului, se va pune accent pe siguranța acestuia, dar totodată vor fi demarate ample acțiuni de verificare și control pe raza municipiului Codlea.

sedinta politia locala primarie

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. […] Ce au aflat politiștii la ședința cu administrația locală […]

  2. Buna ziua,daca tot veni vorba de Politie, stau si ma intreb oare este normal sa nu se ia nici o masura in ceea ce priveste noua groapa de gunoi a orasului Codlea? Probabil va intrebati care este? da, la fosta poarta a Coloromului pe cimpul din apropierea sensului si a locatarilor de pe linga strada Vulcanului, mormane de gunoi aduse din toata Codlea chiar in vazul tuturor,nu se m-ai poate sta cu geamul deschis pt ca tot moluzul este adus si depozitat in aceste locuri si tot praful pur si simplu ne inunda. Am fi tare recunoscatori daca cineva ar lua in considerare si acest aspect atit de minuscul dar cu replici atit de urite in ce priveste imaginea Municipiului Codlea.

  3. Dar de sefa Politiei Locale care isi ia concediu medical cu nemiluita luni de zile pentr-u ca a fost gasita nesatisfacatoare si trebe sa elibereze functia nu este nici o solutie? Un om bolnav nu beneficiaza de concediu medical ca nu are bani sa dea la doctor!

Comments are closed.