Câstigătorii cinei romantice la balul bobocilor au fost la Popasul Căprioara

3
1.461 vizualizari
views

Câstigătorii cinei romantice la balul bobocilor au fost la Popasul Căprioara duminică seara, 6 noiembrie 2011 la orele 19:00. Ne ținem promisiunile și pentru că redacția Codlea Info împreună cu administrația Popasul Căprioara au oferit în cadrul celor două evenimente desfășurate la Colegiul Simion Mehedinți și Liceul Teoretic Codlea, respectiv Balul Bobocilor, o seara romantică, cele două perechi câștigătoare au avut libertatea de a-și alege meniul pe care să îl savureze în compania partenerilor.

Felicităm din nou bobocii și mulțumim doamnei Cristina de la Popasul Căprioara pentru amabilitate și susținere, cât și firmei AVE TAXI pentru asigurarea transportului.

Cina romantică la Popasul Căprioara

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

 1. chiar asta ne interesa pe noi cititori de stiri din codlea cu varsta peste 18 ani … voi chiar vreti sa faceti „Club Anda” sau sa publicati stiri care intereseza o categorie mai mare de cititori? chiar ma mira faptul ca e scris la evenimente 🙂
  hai mai copii, ori faceti treaba, ori va lasati de meserie … stiu ca sunteti voluntari si o faceti pe nimic cu munca si pasiune … dar daca nu mai aveti chef atunci nu va mai chinuiti!
  Nu stiu daca am dreptul sa va critic? ba da! am ! sunt cititor … si daca o tineti asa in mediocritate informationala ma las de citit de tot!!!

 2. Horatiu, bine ai revenit printre cititorii nostri. Intotdeauna mi-a placut sa accept critica, insa citind per ansamblu toate comentariile tale de astazi pe acest site pot trage o singura concluzie: ai avut o zi proasta. Se intampla oricui. 🙂

  • ziua mea a fost buna … pana am citit „noutatile importante” ale codlei …
   hai, o seara placuta si spor la treaba!

Comments are closed.