Carnavalul Copiilor din Complexul Măgura Codlea

2
5.066 vizualizari
views

Carnaval Centrul Magura - Codlea (3)

21 februarie 2012 înseamnă o zi de bucurie pentru adolescenții din Complexul de  Servicii Măgura Codlea, pentru copiii cazați aici dar și pentru oamenii cu suflete mari care au grijă ca totul să decurgă frumos acolo, să nu lipsească nimic, să nu întunece nimic frumusețea acestor suflete tinere care nu cresc având alături o familie tradițională dar se simt ca la ei acasă în cele 6 centre de la Codlea ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Carnavalul Bucuriei, ca și în anii precedenți, este un pretext ca frații găzduiți la Codlea, Victoria, Rupea și Făgăraș să se întâlnească.

Diplomele au fost înmânate de domnii directori Virginia Martin, Durnă Gheorghe și Mirela Lăcătușu. Premiile cele mai apetisante au fost 4 torturi mari de frișcă ce au îndulcit purtătorii de măști.

Surpriza zilei a fost cântecul minunat al lui Tabără Filuț, un talentat interpret de muzică populară venit din Victoria.

Carnaval Centrul Magura - Codlea (50),,Să ascultați de educatorii voștri pentru că noi ne dorim să ajungeți în societate oameni mari. Arătați extraordinar de bine, sunteți frumoși cu toții, nici nu știm cui să dăm premiile, așa că vă premiem pe toți, și pe cei care sunteți mascați și pe cei care nu sunteți. Sunteți minunați și meritați tot ce este mai bun”, s- a adresat doamna Virginia Martin, director general al DGASPC Braşov participanților la eveniment.

Centrul Speranța a primit diploma pentru ,,cea mai bună prezentare”, iar premiul pentru ,,talent artistic” a fost acordat Centrului Domino.

,,Cele mai haioase măști” au purtat copiii de la Centrul Aurora, departamentul frați. Premiul pentru ,,cele mai frumoase costume” a fost câştigat de Centrul Albina iar ,,diploma de originalitate” a fost înmânată Centrului Aurora.

A primit o diplomă de participare, o floare și o ciocolată și micuțul Matei de la Radio Codlea.

,,Mulţumesc în primul rând organizatorilor. Împreună aţi realizat costume frumoase, le-aţi prezentat bine. Vă felicit, mai ales că ţin în mod deosebit la acest centru. Mă simt bine întotdeauna când vin aici.” – a spus domnul Durnă Gheorghe, director adjunct DGASPC Braşov.

Înainte de a invita tinerii la jocuri şi dans, doamna  Lăcătuşu Mirela, director al Complexului Măgura Codlea a adresat un mesaj călduros:

,,În numele Complexului şi al copiilor mulţumesc tuturor colegilor din celelalte centre care au venit, în special fraţilor şi doamnelor şefe de Centre şi domnilor directori care ne-au onorat cu prezenţa.”

Codlea-Info este alături de cele 120 de suflete îngrijite în centrele Complexului de Servicii Măgura Codlea (Speranţa, Domino, Albina, Aurora – Centrul de fete, Aurora – componenta fraţi şi Centrul Maternal) şi considerăm acest carnaval o foarte bună ocazie  să lansăm sub emblema ,,Salvaţi copiii noştri” o invitaţie adusă tuturor celor cărora le pasă să ne implicăm, să ne aplecăm cu dragoste asupra creşterii copiilor ale căror familii nu pot să fie aproape. Ei sunt copii ai noştri, nu avem voie să închidem ochii, să trecem mai departe ca şi când ei nu ar creşte în acelaşi oraş cu noi, sub acelaşi soare.

Dragi codleni, oameni obişnuiţi sau de mare succes, dacă aveţi posibilitatea să ne ajutaţi să le oferim un zâmbet în plus, alăturaţi-vă campaniei ,,Salvaţi copiii noştri”. Pentru detalii vă rugăm să luaţi legătura cu noi la telefonul 0725.10.12.15. Vom reveni cu o serie de articole informative despre cele 6 centre. Ţineţi aproape!

Carnavalul copiilor (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Da frumos carnaval va dati seama ca sa organizat in sfarsit ceva bun ca deobicei multa lume falsa deoarece a fost doamna director Virginia Martin care este cea mai parsiva directoare pe care am putut intalni vreodata in protectia copilului domnul Durna Gheorghe este un om jos palaria el trebuia sa fie directorul nostru se vede ca omul ala a lucrat ata timp in protectia copilului.
    Dar reusit carnavalul

Comments are closed.