Pregătiți-vă pentru „Cursa Trăsniţilor“

0
829 vizualizari
views

Cursa-trasnitilor ,,Cursă a Trăsniţilor” se întoarce!

Cea de-a 9-a ediţie a cursei organizată de Rotary Club Brasov Citadel se va desfăşura sâmbătă, pe 25 februarie, în Poiana Braşov, pe Pârtia Bradul.

Cursa de anul acesta va avea ca scop susținerea unor acțiuni caritabile prin strângere de fonduri care vor fi direcționate către clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare medie de promovare a anului şcolar 2011-2012, dintr-o şcoală generală din Braşov, în vederea participării elevilor într-o tabără de două săptămâni într-un campus de vară din Germania specializat pe activităţii de ,,prim ajutor”.

Participantii au ocazia să-şi construiască săniuţa trăsnită chiar la baza pârtiei Bradul, unde organizatorii le pun la dispoziţie toate materialele şi ustensilele necesare, în „atelierul trăsniţilor”, începând cu sâmbătă, ora 11.00, pana la lansarea lor pe partie.

Cei mai „trăsniţi“ concurenţi vor câştiga o mulțime de premii, printre care weekend-uri la munte şi la mare. Pe tot parcursul celor trei zile vor avea loc şi alte concursuri pentru toate categoriile de vârstă.

Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de participare accesaţi www.cursatrasnitilor.ro.

sursa: newsbv.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic