Campanie umanitară în Codlea “IMPREUNA IN JURUL UNUI INVINGATOR!”

0
1.798 vizualizari
views
Seceleanu-Alexandru-Dan
Seceleanu-Alexandru-Dan
Seceleanu-Alexandru-Dan
Seceleanu-Alexandru-Dan

Revin asupra acestui caz din Codlea pe care l-am prezentat la inceputul lunii mai in articolul  Indiferenţa, esenţa inumanităţii ? . De data aceasta Asociatia Pro Codlea impreuna cu cativa prieteni  a lui Alexandru au demarat in aceasta luna o campanie umanitara care are ca scop  schimbarea vietii lui Alexandru Seceleanu redandu-i acestuia independenta prin achizitionarea unui carucior special fabricat in Elvetia.

„Daca as beneficia de un astfel de carucior nu ar mai fi nevoie ca mama sa ma aseze in pat dupa cateva ore, radicandu-ma de cateva ori pe zi si asezandu-ma din nou in carucior; desigur de 7 ani tot radicandu-ma  pe mama o dor spatele,  picioarele si mainile. Bineinteles ca personal imi doresc sa stau cat mai mult timp in carucior, daca este posibil intreaga zi . As putea sta singur in carucior, chiar daca mama nu ar fi acasa. M-as putea deplasa prin casa fara nici un fel de problema, as putea sta mai mult la calculator fara a ma simti rau si fara a simti nevoia sa ma asez in pat, deoarece m-as lasa cu caruciorul pe spate si astfel prin schimbarea pozitiei corpul si muschii s-ar relaxa. Putand sa-mi schimb pozitia cand doresc (cand simt nevoia), as putea manca tot timpul in bucatarie la masa ca un om sanatos, si nu in pat. In momentul in care simt ca trebuie sa urinez m-as ridica in picioare deoarece aceasta este pozitia normala in care un barbat urineaza, scapand totodata si de infectiile urinare repetate .  Mama ar putea sa imi faca transferul mai usor, tragandu-ma de pe pat lungit direct pe carucior, acesta fiind in pozitie orizontala langa pat. In concluzie, as avea mai multa libertate de miscare si mai multa independenta ” a declarat Alexandru.

Pentru cei care doresc sa il ajute pe concetateanul nostru Alexandru , a fost deschis un cont in lei  la:

Banca BRD – sucursala Codlea – RO18BRDE080SV94144860800

Pentru al contacta personal pe Alexandru aveti de asemenea alaturat un numar de telefon 0756.799.100 si adresa de  e-mail : alexdan1078@yahoo.com.

Mai mentionez faptul ca costul unui astfel de carut este aproximativ 18.000 de euro pentru cea mai simpla varianta , mai multe detalii despre functionalitatea acestui carut special puteti gasi pe pagina Asociatiei Pro Codlea .

Echipa Codlea-Info sprijina de asemenea aceasta campanie umanitara !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic