A apărut editia a doua “Codlea trecut si prezent”

5
6.780 vizualizari
views

Astăzi la Libraria Codleana au ajuns primele 90 de exemplare din cea de a doua editie “Codlea trecut si prezent”.
Această editie a fost asteptată cu interes de catre locuitorii Codlei, la Libraria Codleana existand o lista de asteptare pe care s-au inscris cei care au dorit sa achizitioneze acest volum. „Codlea trecut si prezent – Editia a doua” , prof. Mihail Plăiaşu si prof. Elena Marin.

Si cea de a doua editie „Codlea trecut si prezent ” analizează trecutul istoric al comunităţii româneşti şi săseşti din Codlea, evoluţia economică, obiceiuri şi tradiţii, evoluţia învăţământului, a sănătăţii a sportului şi turismului. Un capitol din lucrare este dedicat unor oameni de seamă ai comunităţii codlene, care la un moment dat au avut un rol important în cadrul acesteia.

„Codlea trecut si prezent – Prima editie”

Multumiri doamnei profesor Elena Marin pentru amabilitate.

Codlea Info

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Asa este, Mihaela. Multumesc ca mi-ai atras atentia. Din dorinta de a publica vestea cat mai repede, am scris volumul 2 in loc de editia a-II-a. Am facut modificarile.

  2. As vrea si eu un exemlar…
    puteti sa-mi spuneti daca o pot cumpara prin internet? nu locuiesc in Codlea, iar urmatoarea vizita o am de abia la inceputul lunii mai intr-un sfarsit de saptamana, cand librariile sunt inchise!

  3. Simplu, Horatiu, ne trimiti un mail pe adresa de contact, cu datele la care poti primi cartea, ne trimiti suma necesara achizitionarii cartii + taxe de curier, iar eu promit sa ti-o expediez personal! 😉

Comments are closed.