1 august, Ziua Națională Salvamont România. Expoziție de autospeciale de intervenţie, ATV-uri și drone, în fața Consiliului Județean Brașov

0
57 vizualizari
views

Ziua Națională Salvamont România este sărbătorită în fiecare an pe data de 1 august, iar în acest an salvatorii montani din județul Brașov vă dau întâlnire în fața Consiliului Județean Brașov.

Brașovenii și turiștii sunt invitați astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, în fața Consiliului Județean Brașov, începând cu ora 16:00, pentru a vedea autospecialele de intervenție în teren accidentat, ATV-urile și impresionantele drone cu termoviziune, toate esențiale în misiunile de căutare și salvare.

Salvatorii montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov vor fi prezenți astăzi, de Ziua Națională Salvamont România, la Consiliul Județean Brașov pentru a vă prezenta echipamentele tehnice folosite în acțiuni și pentru a vă răspunde la toate întrebările și curiozitățile!

În cadrul evenimentului o să puteți vedea de aproape autospecialele de intervenție în teren accidentat, ATV-urile, centrul de comandă mobil, și impresionantele drone cu termoviziune, toate esențiale în misiunile noastre de căutare și salvare.

Totodată o să puteți afla de la salvamontiștii brașoveni cum să vă deplasați în siguranță pe munte, cum să reacționați corect în situații de criză și cum să vă bucurați responsabil de peisajele montane uimitoare.

Vom împărtăși cu dumneavoastră cele mai bune practici pentru a vă aventura în munți cu înțelepciune și prudență„, transmite Salvamont Braşov.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ