Sanctuarul de urși – LIBEARTY își închide porțile până la noi dispoziții!

0
752 vizualizari
views
Imagine cu titlu de prezentare

Având în vedere contextul actual, preocuparea Asociației Milioane de Prieteni este siguranța fiecăruia – vizitatori, colaboratori, personal angajat sau voluntari! Achiziționarea biletelor on-line pentru Sanctuarul de urși AMP-Libearty este deocamdată sistată.

Sănătatea și libertatea sunt cele mai prețioase lucruri pentru omenire! Doar contribuind cu toate mijloacele posibile la siguranța oamenilor putem limita răspândirea virusului COVID 19. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost, ne sunteți și ne veți fi alături – precizează vicepreședintele AMP, Paula Ciotlos.

AVEM ÎN CONTINUARE NEVOIE DE SPRIJINUL VOSTRU!

Noi credem cu tărie că în aceste momente critice, dificile pentru noi toți, trebuie să fim solidari.

Este o încercare grea pentru Asociația Milioane de Prieteni, care are în grijă peste 1000 de suflete și supraviețuiește doar din donații și biletele de vizitare în Sanctuarul de urși Libearty. Pentru a depăși acest moment avem nevoie de sprijinul vostru!

Fiți alături de animăluțe, suflete nevinovate care nu se pot ajuta singure!

ISTORIC

Sanctuarul de urși Libearty, cel mai mare sanctuar de urși bruni din lume este astăzi casă pentru 106 magnifice creaturi salvate din condiții mizere sau din bătaia glonțului! Îngrijirea anuală a unui urs se ridică la 7.000 de euro, iar în Sanctuarul Libearty, cel mai mare din lume dedicat ursului brun, avem acum 106 urși!

Asociația Milioane de Prieteni nu are în grijă doar urșii din AMP Libearty. Desfășurăm o campanie permanentă, gratuită, de sterilizare pentru diminuarea numărului mare de câini fără stăpân. Suntem co-administratori la Adapostul Public Canin din Brasov, Adapostul Public canin din zarnesti și avem și Adăpostul canin AMP-Victory, care funcționează acum la capacitate maximă. Astfel, avem în grijă tratăm, operăm, îngrijim non stop circa 1.000 de animale! În Victory ajung cazurile medicale grave precum și puii abandonați pe câmpuri, la ghenele de gunoi, pe străzi etc. Toți au nevoie de hrană, căldură, tratamente medicale.

Avem în continuare nevoie de sprijinul tuturor, având în vedere că Milioane de Prieteni este un ONG care funcționează doar cu ajutorul iubitorilor de animale și a donațiilor lor! Noi credem cu tărie că în aceste momente critice, dificile pentru noi toți, trebuie să învățăm să fim solidari și să nu uităm de cei care au nevoie de noi!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic