Despre investiții și fonduri nerambursabile, primarul Cătălin Muntean

0
1.740 vizualizari
views

După o perioadă în care l-a lăsat pe viceprimarul Mihai Cîmpeanu să transmită stadiul diferitelor lucrări de investiții din Codlea, primarul Cătălin Muntean face o scurtă retrospectivă și vorbește despre atragerea de fonduri în Municipiul Codlea.Tot acesta consideră că este important să vorbești puțin și să faci mult.

Dragi cetățeni,

Sunt bucuros să vă anunț că la acest moment avem APROBATE pentru orașul nostru proiecte în valoare de aproape 13 milioane de euro și altele depuse, cu mari șanse de a fi aprobate, în valoare de aproape 7 milioane de euro. Acest aspect mă motivează, atât pentru prezent, cât și pentru viitor și îmi dă încredere că mergem într-o direcție bună.
De asemenea, sunt mândru de faptul că localitatea noastră este singura din zonă care corespunde solicitărilor U.E având mai mult de 98% din suprafața acesteia canalizată.
Vă asigur că voi depune în continuare toate eforturile pentru a atrage cât mai multe fonduri europene și nu voi abdica niciodată de la principiul după care mă ghidez: „mai puțină vorbărie și cât mai multă muncă”. – Cătălin Muntean, primarul Municipiului Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic