Zilele Dumbrăviței, manifestare culturală din viața satului românesc

0
1.117 vizualizari
views
Și ziua de sâmbătă, cea de a doua a celei de a X-a ediții a Zilelor Comunei Dumbrăvița a fost animată de localnicii prezenți și nu numai. După cuvântul de deschidere al primarului Popa Zachiu, pe scenă au evoluat prichindeii trupei de dansuri moderne condusă de Iulia Chira, dar și grupa celor mari, copii talentați, care au încântat prin vigoare și inocență. Hoinarii Craiului din Zărnești s-au făcut auziți din nou pe strune de chitară, iar Denisa Olenic a susținut un recital deosebit. Seara s-a încheiat cu un recital extraordinar Aurel Moldoveanu și focul de artificii.
 
Ziua de duminică, cea a paradei portului popular a readus în prim-plan frumusețea portului tradițional românesc, îmbrăcat în zile de sărbătoare de fiii și fiicele satului. Nu a lipsit hora tradițională din centrul comunei Dumbrăvița la care au luat parte și ansamblurile folclorice din Drăguș și Șinca Nouă.
Invitatul special al zilei a fost îndrăgita interpretă Sava Negrean Brudașcu.

Parada portului popular (VIDEO)

DSC_3562 (Copy) DSC_3600 (Copy) DSC_3623 (Copy) DSC_3658 (Copy) DSC_3686 (Copy) DSC_3712 (Copy) DSC_3736 (Copy)Vezi galerie foto completă pe pagina de facebook (CLICK AICI)
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic