VIDEO – Trei persoane arestate pentru trafic de droguri de mare risc

0
624 vizualizari
views

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au desfășurat, în două cauze penale, o acțiune de prindere în flagrant delict, și au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, fiind vizate 3 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că aceștia ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc, cocaină și comprimate ecstasy, către consumatori din județul Brașov.

De asemenea, una dintre persoanele cercetate a fost prinsă în flagrant delict, imediat după ce ar fi comercializat 45 de grame de cocaină, pentru 3.000 de lei, asupra sa, fiind descoperită, ascunsă în vestimentație, o altă cantitate din același tip de drog de mare risc.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate comprimate ecstasy, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 2 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus reținerea a 3 persoane, pentru 24 de ore.

La data de 3 aprilie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VIDEO

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ