Veste bună pentru șoferi! Intrarea în Codlea, dinspre Brașov, asfaltată

0
1.819 vizualizari
views

Veste bună pentru șoferi! Intrarea în Municipiul Codlea, dinspre Brașov, se va asfalta. Administrația publică locală a aprobat prin hotărâre de Consiliu Local programul de reparații pentru recondiționarea mai multor străzi din oraș. Astfel,  porțiunea de drum de la intrare în Codlea, dinspre Brașov, și până la Primăria Codlea va fi reabilitată.

Tot mai mulți șoferi au scris pe rețelele de socializare cum că există denivelări pe prima bandă, acest lucru le îngreunează circulația în trafic.

Primarul interimar, Mihai Cîmpeanu, spune că sumele necesare refacerii covorului asfaltic vor fi prevăzute în bugetul pe 2020. Ce alte străzi vor mai fi recondiționate?

Strada Cetății, captare pluvială + trotuare;
Strada Unirii, 15 Noiembrie, Florilor (de la intersecție Câmpul Alb până la Muntișor);
Strada Eminescu, Mărul Dulce (trotuare și captare apă pluvială), Strada Vulcanului (carosabil, până la limita municipiului Codlea), Garoafelor, Grădinarilor (trotuare și captare apă pluvială);
Strada Cloșca, trotuare și captare apă pluvială;
Strada Muntișor, trotuare și captare apă pluvială;

Totodată, prioritatea primarului interimar,  Mihai Cîmpeanu este de a  include și alte străzi în programul de reabilitare,însă după ce Compania Apa va efectua lucrările de apă-canal în acele zone.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic