Urmărit național depistat de jandarmi în Râșnov

0
195 vizualizari
views

În cursul acestei dimineții,  un echipaj de jandarmi aflat în serviciu în orașul Râșnov, a observat pe malul unui râu un bărbat care incendia niște cabluri electrice în vederea valorificării metalului. Rugat să prezinte un act de identitate, acesta le-a spus jandarmilor că nu are asupra sa niciun document de identitate, dar le-a furnizat colegilor noștri un nume, CNP și o adresă în vederea identificării. Cu ocazia efectuării verificărilor, jandarmilor li s-au ridicat unele suspiciuni, deoarece fotografia bărbatului nu corespundea cu cea aflată în bazele de date, conform informațiilor furnizate. Întrebat de mai multe ori dacă datele furnizate sunt reale, bărbatul a susținut că da, acestea sunt corecte.  Însoțit de jandarmi, bărbatul s-a deplasat la locul său de muncă unde susținea că are actele de identitate dar, ajunși la locul indicat, acesta le-a spus că nu-și mai găsește niciun document. În acest moment, jandarmii au decis să-l conducă la cea mai apropiată secție de Poliție,  reușind de asemenea să ia legătura cu patronul firmei unde acesta își desfășoară activitatea, care le-a furnizat oamenilor legii adevărata identitate a bărbatului.

La introducerea noii identități în bazele de date, polițiștii și jandarmii au văzut  că barbatul figurează cu mențiuni operative, respectiv persoană urmărită în urma unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,  eliberat de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava în 12.09.2022.

„Noutățile” descoperite au justificat pe deplin comportamentul bărbatului, care a sperat probabil că jandarmii nu vor insista în vederea identificării lui și că-l vor lăsa să-și vadă liniștit de treabă, dar spre dezamăgirea lui, i-au ieșit în cale niște profesioniști care-și cunosc meseria.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ