Un pas digital pentru un trafic eficient!

0
1.653 vizualizari
views

La fel ca celelalte orașe mari din lume și Codlea a ajuns pe harta digitală a traficului rutier mondial!

Recunoașterea inteligentă este un termen foarte complex! Tradus în câteva cuvinte ar suna astfel: Un calculator poate recunoaște mai multe informații dintr-o poză decât un om!

Pe tot parcursul anului 2019 angajații Primăriei responsabili cu traficul rutier au reușit să cartografieze în mod digital 99.8% din străzile municipiului nostru.

Ce înseamnă acest lucru? Avem în momentul de față reprezentate în mod digital următoarele: indicatoarele rutiere și pietonale, trecerile de pietoni, marcajele rutiere, hidranții, transformatoarele electrice, stâlpii, coșurile de gunoi, procentul de spații verzi și multe altele de pe raza Municipiului Codlea, toate acestea prin intermediul aplicației de recunoaștere inteligentă Mapillary.

La ora actuală Codlea  este printre singurele municipii de această mărime de pe glob cartografiate prin intermediul acestei aplicații în proporție de aproximativ 100%.

Pe viitor reprezentanții departamentului de specialitate, într-o discuție avută la sediul Primăriei, spun că își doresc să ridice standardele mai sus și să aducă municipiul Codlea în topul celor mai eficiente și transparente orașe din România.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic