Strada Crinului la primul asfalt din istoria acesteia

1
1.224 vizualizari
views

 

După ce mai multe străzi din municipiul Codlea au fost reabilitate și asfaltate pentru prima dată, a venit și rândul străzii Crinului să fie asfaltată. Este strada care coboară de la fostul cinema Filimon Sîrbu și face legătura cu strada Laterală. Din aceeași categorie fac parte și străzile Mihai Viteazu sau Aurel Vlaicu, asfaltate în acest an. Într-o declarație pe pagina sa de facebook, primarul actual Cătălin Muntean spunea că își dorește ca în primii 4 ani de mandat să asfalteze toate străzile din oraș, o muncă deloc usoară raportat la bugetul localității. Să sperăm că își va putea onora promisiunea găsind soluții în acest sens, căci sunt foarte multe străzi, unele chiar din zona A (ex. Florilor și Negoiu), care sunt neasfaltate.

 ,,În 2014 intră în reabilitare și străzile Florilor, Agricultorilor, Plevnei, Cibinului, Postăvarului, Bâlea, Ceahlău, Ciucaș, Carpați, Bucegi, Negoiu, Izvor, Venus, Câmpul Alb și Muntișor. Vor fi refăcute rețelele de apă – canal , iluminatul public, asfaltat drumuri și trotuare și amenajate zonele verzi.” – spune primarul Cătălin Muntean.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. WOW!Trairam ca s-o vedem si p-asta!De cate ori ne-om fi zdrelit genunchii p-acolo,in indepartata copilarie…Felicitari infaptuitorilor!!!

Comments are closed.