Stare conflictuală între hoții de etnie rromă și agricultorii codleni

1
812 vizualizari
views

Ne fură toată munca, domnule! Vin câte 20 în căruțe și te alungă de pe pământul tău! Așa nu se mai poate, faceți ceva că se va ajunge la altele și va fi rău!, au spus cele câteva persoane care lucrează pământul, adresându-se primarului Cătălin Muntean și consilierilor în ședința ordinară din luna aprilie.

Oamenii sunt nemulțumiți și își cer dreptatea la primărie: ,,Eu am impresia că în Codlea suntem puțin așa într-o junglă vis-a-vis de conaționalii nostri din Mălin. Se cosește grâul, se cosește lucerna… „, s-a plâns un alt cetățean.  Ce este de făcut? Aceștia acuză pe de o parte poliția locală că nu face mare lucru î afară de niște amenzi, dar și poliția națională că tratează situația cu superficialitate. Primarul a reamintit necesitatea instalării sistemului de monitorizare video și a cerut instituirea unei comisii care să rezolve situația. Trebuie să vedem cum reușim într-un fel sau altul să-i disciplinăm.

la furat

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Astia trebuie disciplinati cu bata!!!!Primaria nu o sa aiba niciodata agenti locali sau comunitari cum vreti voi sa trimita pe fiecare tarla!!!!Faceti-va dreptate cu bata oameni buni ,la ciorchine vin tuciurii astia asteptatii si dati-le pe cocoasa ca de altceva nu inteleg!Unde esti Antonescule????!!!Unirea face puterea oameni buni nu va lasati intimidati de astaia tinuti prea mult la cuptor!!Bata pe spinare e cel mai bun argument de convingere in cazul animalelor astea(sa ma scuze animalele ca le jignesc.sic)!!

Comments are closed.