Sondaj de opinie – DA sau NU pentru spectacol de artificii în noaptea de Revelion

0
1.028 vizualizari
views

În urmă cu câteva zile administrația locală demara un sondaj de opinie pe site-ul oficial al Primăriei Codlea în ce privește renunțarea la focul de artificii la trecerea dintre ani.

Propunerea venită din partea deputatului Maria Grecea avea la bază următorul mesaj, pe care vă rugăm să îl citiți cu atenție:

,,La sfârșitul săptămânii trecute, am avut o întâlnire cu domnul Cătălin Munteanu, primarul Municipiului Codlea, pe tema cheltuielilor ocazionate de evenimentele organizate de către Primărie.
Având în vedere faptul că tragedia produsă la clubul Colectiv, soldată până la acest moment cu 47 de persoane decedate, a fost declanșată de materialele pirotehnice utilizate, i-am propus domnului Munteanu ca, la Revelionul de anul acesta, Primăria să nu mai achiziționeze materiale pirotehnice, sumele putând fi utilizate pentru îmbunătățirea conținutului cultural al manifestărilor, sau chiar pentru investiții în unitățile școlare din municipiu, care nu îndeplinesc condițiile pentru a fi autorizate de către ISU.
Astfel, domnul primar a acceptat să desfășoare o serie de consultări cu consilierii locali și cu cetățenii, pe această temă, urmând a lua o decizie care să răspundă dorințelor principalilor beneficiari ai respectivelor evenimente: codlenii !
Am convingerea că locuitorii Municipiului Codlea se pot bucura de atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă chiar și în absența unui spectacol pirotehnic care ar putea pune în pericol integritatea fizică a participanților.

Revenind la sondajul online al administrației, am sesizat faptul că orice utilizator își poate exprima votul ori de câte ori dorește pentru că sistemul Google, cel pe care a fost creat sondajul permite acest lucru. Cu siguranță, nimeni nu s-ar fi gândit că românul ar fura până și un foc de artificii, însă datele actuale demonstrează contrariul.

Dacă în primele trei zile mai mult de 70% dintre cei care au votat și-au exprimat dorința de a avea foc de artificii de Revelion, în cea a 4-a zi sondajul arăta exact invers! (vezi imaginea de mai jos)

sondaj opinie

În atare condiții, cu un sondaj de opinie compromis, venim în sprijinul cetățenilor de bună credință cu un nou sondaj realizat de Codlea Info la care sunteți invitați să răspundeți cu DA sau NU la următoarea întrebare:

Doriți să avem foc de artificii în noaptea de Revelion?

.

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic