Cine se încumetă să redefinească Primăria Codlea?

0
1.109 vizualizari
views

Primăria Codlea a fost, este și va rămâne o adevărată provocare într-un oraș în care fiecare cetățean are propria opinie, indiferent de subiect. Dar când vine vorba de administrație și mai ales de primar, ideile curg gârlă, amestecate cu sfaturi, sugestii și critici.

Abordarea pe care v-o prezentăm pare cu totul inedită pe de o parte prin gestul de totală transparență pe care îl afișează edilul șef, Cătălin Muntean, iar pe de altă parte prin cutezanța pe care ar trebui să o aibă acea persoană care va răspunde provocării lansată de acesta. Despre ce este vorba?

Iată mesajul public al primarului pe pagina sa de facebook:

Printre mesajele pe care le primesc în fiecare zi din partea cetățenilor și cărora le răspund căutând soluții, unul mi-a atras atenția în mod deosebit și aș dori să vi-l împărtășesc.

“Buna ziua, eu nu sunt din Codlea, dar lucrez aici. La primul contact cu acest oras în urmă cu 12 ani mi-a sărit în ochi scrisul mare și verde de pe primărie. La acel moment, dar și acum, îmi dă impresia că este un casetofon cu beculețe adus de la turci sau o instalație de pom nereușită. Poate realizați un concurs pentru tinerii talentați din Codlea pentru restilizare.”

Mi-a plăcut ideea și am luat decizia ca începând cu 1 decembrie și până la data de 31 decembrie să oferim posibilitatea tinerilor creativi să vină cu propuneri în vederea restilizarii. Vă rog să trimiteți modelul pe adresa de e-mail:
catalin.muntean@primaria-codlea.ro

Mă voi gândi și la o modalitate de premiere a celui mai interesant model.

https://www.facebook.com/Catalin.GeorgeMuntean/

Cine se va încumeta și ce anume vor dori tinerii să afișeze primăria în loc de acel PRIMARIE RATHAUS? Cât de inovative vor fi ideile?
Noi vă provocăm să vă faceți publice opiniile și, de ce nu, talentul, nu doar să le trimiteți edilului pe mail!

Primaria Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic