Senatorul Marius Coste și Ionel Fliundra consilier județean, solidari cu Cătălin Muntean și producătorii autohtoni

0
1.102 vizualizari
views

Senatorul Marius Coste și consilierul județean Ionel Fliundra își exprimă poziția de solidaritate față de producatorii autohtoni, care sunt denigrați prin tot felul de acuzații nefondate, se arată într-un comunicat de presă. Se pare că astfel de societăți comerciale trebuie să își desfășoare activitatea într-o țară în care legislația este ostilă și care dă șansa concurenței să devină (ne) profitabilă.

Cinste celor care rezistă și care se luptă cu acest sistem, așa cum este omul de afaceri Cătălin Muntean, au spus Marius Coste și Ionel Fliundra, care au asigurat că vor face demersurile necesare către instituțiile de specialitate pentru a le atrage atenția că aceste denigrări pot declanșa un dezastru firmelor și angajaților care sunt de ordinul miilor, atât în județul Brașov, cât și în restul țării. Iar pentru că cel în cauză este un foarte bun agent economic din Codlea, care a creat locuri de muncă, a dezvoltat o afacere profitabilă recunoscută la nivel național și european, considerăm ca afirmațiile nefondate ale celor din U.E. au alt substrat decât acea rămășiță de antibiotic de care s-a facut atâta caz.

Curios că după ce am devenit Țara Anului la Târgul Biofach din Germania de anul acesta, producătorii români sunt denigrați, începând cu carnea de cal, cu laptele, acum carnea de curcan și mai înainte cea de porc și pui. Oare ce doriți de la noi, domnilor din U.E. ? – încheie Ionel Fliundra.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic