Se toarnă asfalt pe străzile Florilor și Agricultorilor

2
2.788 vizualizari
views

Două dintre „drumurile de țară” din municipiul Codlea au devenit străzi bordurate, cu trotuare și asfalt, rețea nouă de canalizare și apă potabilă. Asfaltarea celor două străzi poate fi considerată o nouă realizare a administrației actuale, în condițiile în care în ultimii 20 de ani fostele administrații au ignorat locuitorii din această zonă, ca și cum aceștia nu ar fi făcut parte din municipiu. O istorie a Codlei în care de-a lungul timpului s-au făcut separatisme, lucru evident, și care încetul cu încetul reintră în normal. Este firesc ca toți locuitorii să fie tratați în egală măsură, întrucât fiecare cetățean plătește taxe și impozite. Reamintim și alte străzi care au văzut asfaltul abia în ultimii 3 ani: Mihai Viteazu, Crinului, Aurel Vlaicu, ai căror locuitori au fost vitregiți.

După asfaltarea Florilor și Agricultorilor, se va trece la asfaltarea Pleveni, stradă pe care s-a turnat deja asfaltul pe trotuare. Și această stradă a fost uitată prin praf și noroaie, nefiind niciodată asfaltată. Vor urma străzi precum Cibinului, Postăvarului, Bâlea, Ceahlău, Ciucaș, Carpați, Bucegi, Negoiu, Izvor, Venus.

Mai în glumă, mai în serios, unul dintre locatarii mutat de curând pe strada Florilor a remarcat faptul că și-a luat casă la țară și s-a trezit la oraș.

DSC_0069 (Copy) DSC_0075 (Copy) DSC_0080 (Copy) DSC_0085 (Copy) DSC_0086 (Copy) DSC_0090 (Copy) DSC_0092 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. Pe cand va fi asfaltata si strada Nicolae Balcescu, unde locuiesc de asemena platitori de taxe si impozite? Strada a fost bordurata acum vreo 3 ani si are toate utilitatile schimbate. A fost indreptata, a fost adus pietris, care… la prima ploaie a ajuns la Liceul Teoretic lasand in urma niste gropi periculoase atat pentru pietoni cat si pentru masini (operatiune repetata de vreo 3 ori pana acum)…
    Nu ne pierdem speranta, chiar daca unele stazi din Codlea au fost asfaltate si reasfaltate, in timp ce pe N. Balcescu nu se intampla sa vezi decat nori de praf.
    Multumesc frumos.

Comments are closed.