Se schiază la munte în acest sfârșit de săptămână. Turiștii petrec Duminica Floriilor pe pârtie

0
453 vizualizari
views

Se schiază la munte în acest sfârșit de săptămână, iar administratorul domeniului schiabil din Poiana Brasov a anunțat prelungirea până la Paște. La peste 1500 de m altitudine se așteaptă ninsori. Turiștii se bucură de ultimele zile de zăpadă în partea superioară a masivului Postăvarul, unde stratul atinge aproximativ 30 cm.

Se poate schia și în partea inferioară a masivului fie pe pârtia Sulinar, fie pe Subteleferic, cu intrare din Drumul Roșu pe 3C (,,varianta lui Opriș”), fie pe Drumul Roșu, apoi pe breteaua spre Bradul și coborâre pe Subteleferic.

Se schiază, în condiții bune, de primăvară, pe pârtiile Doamnei, Ruia – cu excepția zonei dintre gondolă și Drumul Roșu – până la breteaua spre Bradul, Sulinar, în zona superioară a pârtiei Lupului, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri). Stratul de zăpadă bătută are 30 de cm pe pârtiile din partea superioară, iar în partea inferioară 20 de cm.

Și în această noapte se va lucra la reamenajarea pârtiei Bradul, astfel încât, mâine dimineață, să poată fi deschisă pentru cei care vor să învețe să schieze.

Rămân închise, în continuare, zone din anumite pârtii, din cauza faptului că nu mai asigurau condiții optime de schi: Lupului inferior, zona din Ruia cuprinsă între gondolă și Drumul Roșu, pârtia 3 D, Drumul albastru, Zidul mic, iar de astăzi și partea inferioară a pârtiei Drumul Roșu.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic