SC GALLi GALLO – Peneș Curcanul, face angajări!

0
12.103 vizualizari
views

Abatorul-Penes-Codlea-Galli-Gallo-angajari

Societatea Comercială Galli Gallo (Peneș Curcanul) face angajări!

  1. SC GALLI GALLO SRL (producător Peneș Curcanul) angajează măcelari, muncitori calificați și necalificați pentru Abator. Pachet salarial atractiv, masă asigurată pe zi la prânz, transport gratuit. Prezintă un avantaj pentru cei ce au lucrat în industria alimentară. Vă rugăm să trimiteți CV-urile la fax nr.: 0268.254.382, sau la poarta abatorului Penes, Codlea MENTIONAND POSTUL PENTRU CARE APLICATI sau la adresa de mail mihai.campean@penes.ro
  2. SC GALLI GALLO SRL (producător Peneș Curcanul) angajează gestionari și manipulanți marfă pentru depozite de refrigerate și congelate.  Pachet salarial atractiv, masă asigurată pe zi la prânz, transport gratuit. Prezintă un avantaj pentru cei ce au lucrat în industria alimentară. Va rugăm să trimiteti CV-urile la fax nr.: 0268.254.382, sau poarta abatorului Peneș, Codlea MENȚIONÂND POSTUL PENTRU CARE APLICAȚI .
  3. SC GALLI GALLO SRL (producător Peneș Curcanul) angajează conducatori auto categorie B, C, E, D posesori atestat transport marfa si persoane, card digital cu experiență în conducere și distribuție. Pachet salarial atractiv, transport gratuit. Vă rugăm să trimiteti CV-urile la fax nr.: 0268.254.382, sau poarta abatorului Penes, Codlea MENȚIONÂND POSTUL PENTRU CARE APLICAȚI.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic