S-au dus copacii de lângă izvorul din Valea Caldă

4
2.476 vizualizari
views

Suprafața tăiată este de aproximativ 10.000 m2 … Aici, cândva, era padurea la fel de frumoasă ca cea din spate (vezi foto). Opream pe drumul din Valea Caldă și imediat dupa podețul de lemn ma întampina racoarea copacilor. 100 de pași mă mai despărțeau de izvor… Iar ea, padurea, plina de viață, te primea cu ciripit de păsări și foșnet de frunze. Și nu eram singurul. Zilnic veneau și încă mai vin codleni și locuitori din zonele limitrofe să ia apă de izvor. Astăzi, este un gol imens. Cel de suprafață mult mai mic decât cel din sufletul iubitorilor de natură.

Taiere rasa (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

  1. Saptamana trecuta cand am fost sa iau apa a trecut pe langa mine o doamna cu doua bidoane pline si cu lacrimi in ochi… Socul este acelasi pentru fiecare.

  2. Mi-au dat lacrimile si chiar am plans cand am vazut imaginile Ovi , ma doare sufletul cand stiu ca bateam la pas padurile acestea frumoase . Bine poate ei spun ca padurea este batrana , bun taie dar curata si planteaza altii in loc . Off Dumnezeule mare unde esti ?

  3. In Codlea sint gatere peste gatere si deasupra alte gatere ,normal ca trebe sa functioneze dar din pacate nimeni nu-i intreaba de unde atita lemn coruptia este in floare, se dau autorizatii pe banda nu se tine cont de distrugerea mediului si faunei padurii.

Comments are closed.