Romania’s Summer Breaks Party la Strandul Codlea

3
940 vizualizari
views

strand party

Se intampla pe data de 13 Iulie la Strandul Codlea (Brasov). Ce este cu adevarat special este LineUp-ul, cel mai tare din Europa (si nu numai), asadar pregatiti-va pentru cea mai tare Petrecere de BREAKS a lunii Iulie (poate chiar a verii) ce va avea loc pe batranul continent !

Din Marea Britanie, cu al sau sunet inconfundabil si cu o experienta de peste o decada in productia muzicala, piesele si remixurile lui BETA, si-au gasit loc de foarte multe ori in primele 10 pozitii in Top Beatport Breaks (si nu numai), la ora actuala fiind unul din cei mai importanti si respectati producatori world wide.

https://www.facebook.com/Betasounds
http://soundcloud.com/Betasounds
www.BetaSounds.co.uk

Domiciliat in SUA dar de origine si cu rezidenta facuta in Australia (la clubul labelului Destination), KARL SAV s-a remarcat printr-un sound distinct si intrigant ce imbina heavy basslines cu ritmuri melodice, ritmate si atmosferice, remixurile sale incluzand unele din cele mai mari nume ale genului.

www.soundcloud.com/KarlSav
Saturday, 13th 0f July @ Strand Codlea from 20:00 hours.
Check in: 20 Lei. See You there !

Eveniment recomandat de Codlea Info si Asociatia Pentru Infrumusetarea Codlei, care vor asigura transport Codlea – Strand Codlea si retur, sambata seara in intervalul orar 18:00 – 23:00 si duminica dimineata dupa ora 9:00

Galerie foto eveniment

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Asociatia pentru Infrumusetarea Codlei pune la dispozitie transport Codlea – Strand Codlea si retur pentru sambata seara si duminica dimineata. Masinile cu o capacitate de 18 locuri vor circula la intervale de 20-30 min, incepand cu orele 18:00 pana la orele 23:00 sambata. Duminica, acestea vor circula incepand cu ora 9:00

Comments are closed.