PSD Brașov: Acțiunea lui Ludovic Orban este de cea mai joasă speță

0
1.414 vizualizari
views

Voința poporului român este suverană, votul trebuie respectat și Guvernul lăsat să își facă datoria!

Plângerea penală pe care președintele PNL, Ludovic Orban, a depus-o împotriva Prim-Ministrului României, doamna Viorica Dăncilă, este un tertip de cea mai joasă speță pentru a împiedica bunul mers al României și bunăstarea tuturor românilor. Atunci când nu sunt în stare să facă nimic pentru țară, când nu sunt în stare să facă opoziție constructivă recurg la metode de opresiune care se dovedesc a nu avea nicio bază legală.

Și în 2015, și acum, președintele Iohannis a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce crestere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.

Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție.

Abuzurile și impunerea voinței unui singur om trebuie să înceteze! Trăim într-o țară democratică în care guvernarea se câștigă prin votul de încredere al majorității românilor, nu prin jocuri de culise. 

Domnule Orban, veți putea să guvernați doar atunci când poporul vă va acorda acest drept prin vot!

Organizația PSD Brașov îsi exprimă deplina susținere pentru doamna Viorica Dăncilă și Guvernul PSD+ALDE.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic