Premieră în politica municipiului Codlea! Primarul Mihai Cîmpeanu face echipă cu Ștefan Ciolan

1
1.461 vizualizari
views

Cei doi lideri ai orașului vor face echipă. Primarul Mihai Cîmpeanu a luat decizia de a merge în echipă cu Ștefan Ciolan Octavian pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Este o premieră în politica locală prin faptul că doi oameni își unesc eforturile în interesul dezvoltării armonioase a orașului și vor fi pe aceleași liste la urnele de vot. Atât Mihai Cîmpeanu cât și Ștefan Ciolan sunt oameni cu experiență în administrația publică, foarte bine cotați în preferințele electoratului. Aceștia vor face echipă pentru următorii 4 ani.  Mihai Cîmpeanu în calitate de primar, iar Ștefan Ciolan în calitate de viceprimar. 

Redăm mai jos și comunicatul de presă:

Factorii de decizie ai filialelor locale PSD și ALDE Codlea au hotărât constituirea unei alianțe electorale în perspectiva alegerilor locale care vor avea loc în data de 27 septembrie 2020. Astfel, primarul interimar al Municipiului Codlea Mihai Cîmpeanu face echipă cu liderul ALDE Codlea, Ștefan Ciolan, cu scopul declarat de a câștiga alegerile locale, în beneficiul codlenilor.
Decizia a fost luată în urma unei analize obiective a posibilităților de dezvoltare pe termen mediu și lung a Municipiului Codlea, în acest sens existând o viziune comună care presupune o serie de proiecte gândite să contribuie la modernizarea orașului, creșterea nivelului de trai a membrilor comunității și eficientizarea actului administrativ.
Alianța electorală nou constituită va participa la alegeri cu o listă comună de candidați pentru Consiliul Local, iar candidatul pentru funcția de primar este actualul primar interimar al Codlei, domnul Mihai Cîmpeanu.
Dezideratul alianței este punerea în practică a proiectelor care fac obiectul programului electoral al acesteia, pentru realizarea căruia alianța vizează majoritatea în Consiliul local și funcțiile de Primar și Viceprimar.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Nu comentez alegerea,dar mai nimerit era să fie invers!!!…nu știu ce experiență are actualul primar,dar știu competențele d-lui Ciolan…om trecut prin multe încercări,are alura de leader și esențial e legat de multe lucruri din oraș… oricum primăria câștigă un om!!!…

Comments are closed.